FIETSWEEKEN AARDENBURG

Van 14 tot 16 juni gaan een 30-tal leden van de KWB-fietsclub op fietsweekend. De fietsers fietsen naar Aardenburg in Zeeland. Ze rekenen op goed weer en wind vanachter (wat wellicht niet het geval zal zijn). De inschrijvingen zijn (bijna) afgerond. De Aas en de Bees vertrekken vrijdagmorgen om samen naar Aardenburg te fietsen. Na een dagje fietsen en ‘s avonds na
praten. Als de sfeer goed zit hangt er muziek en dans in de lucht. Zaterdag wordt er een dagtocht uit
gestippeld. ‘s Avonds is er een quiz met extra vragen i.v.m. fietsen en sport. Zondag wordt er terug naar Larum gefietst
Fietsweekend

 

START FIETSSEIZOEN

KOERSFIETSVanaf zondag 3 maart staat ons koersfietske elke week op zondagmorgen op het kerkplein te wachten op andere koersfietsen. De koersfietsen hebben een lange winter in het fietshok alleen in eenzaamheid doorgebracht. Vanaf maart zal Colnago blij zijn om zijn vriendjes Ridley, Merckx en Cube, en ook de vriendinnetjes Wilier, Pinarello en Specialized terug te zien.
Ze brengen elk hun bestuur(st)er mee in koersbroek. Ze zullen elke zondagvoormiddag met veel zorg uitgestippelde ritjes langs onze prachtige Vlaamse wegen doorklieven. Fietsplezier verzekerd!  

TWEE PLOEGEN
Er zijn 2 ploegen. De “Bees” starten met een afstand tussen 50 en 60 km. De “Aas” starten met afstanden tussen 65 en 75 km. Vanaf april worden de ritten iets langer. Op het einde van de rit zetten we onze fiets tegen de muur van een Larums café om nog iets te drinken en wat na te praten.  

RUSTIG & TERUG AANPIKKEN
Het is absoluut geen probleem als je niet elke zondag kan meerijden omdat de ritten rustig worden opgebouwd en dus het afstandsverschil per week niet zo groot is. Nadien
terug aanpikken is mogelijk. Ook zorgen we er voor dat iedereen kan volgen.
Er wordt nooit iemand achtergelaten en veiligheid staat binnen WTC KWB Larum altijd voorop! Je bent ook niet verplicht om op kop te rijden.  DUS ... Wil je meefietsen? Kom dan naar de kerk.
In maart vertrekken op zondag de fietsers om 9.00 uur. Nog vragen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.