NAAR SCHERPENHEUVEL

scherpenheuvel
Te voet, met de fiets of auto naar Scherpenheuvel. Traditiegetrouw gaan we begin mei naar Scherpenheuvel samen met de Landelijke Gilde. Deze tocht gaat door de bossen van de Merode naar Testelt om zo naar Scherpenheuvel te gaan. Niet de kortste, maar zeker de mooiste route.  

Te voet vertrek Iedereen die deze unieke wandeling wil meemaken, wordt om stipt 5.00 uur aan de kerk verwacht. Deze tocht door bos en veld is ongeveer 28 km. Een betere voorbereiding voor “De Zotte 50 van Gheel“ vind je niet.
We willen zeker zijn dat iedereen de kans krijgt om mee te gaan, dus daarom passen we onze snelheid zeker aan. Samen uit is samen thuis. Onderweg wordt er traditiegetrouw gezorgd voor een lekker ontbijt. 
 
Fietsers (wielertoeristen) De fietsers van de wielerploeg rijden ook. De Aas vertrekken zoals gewoonlijk om 8.00 uur en de Bees om 8.30 uur op bedevaart.  Er is steeds de gelegenheid om in Scherpenheuvel naar de eucharistieviering te gaan. Nadien kan er nog gezellig nagepraat worden en is de 
vermoeidheid snel vergeten. En natuurlijk kan je nog steeds als het niet genoeg beweging was voor u …  nog te voet naar huis gaan. Tot dan.
Scherpenheuvel.

PRAKTISCH :

Datum : 5 mei

Vertrek :

  • te voet : 5 u. aan de kerk
  • fiets :
    • de Aas om 8 u.
    • de Bees om 8:30 u.
  • met de auto :
    we verwachten jullie tegen 11 u. aan het welbekende café