WANDELWEEKEND VOOR MANNEN (VOLZET)

WANDELEN


De narcissen beginnen al een klein beetje boven de grond te komen en dan beginnen we opnieuw te dromen van de lente. En in de vroege lente staat telkens ons wandelweekend in de Ardennen op het programma. Dat gaat ook dit jaar weer door in de buurt van La Roche, zodat we kunnen overnachten in de chalet van Jos en François.

We vertrekken op zaterdag 30 maart in de vroege ochtend en komen zondagavond omstreeks 20.00 u terug aan in Larum.


IN GROEPJES GEDROPT
Naar jaarlijkse traditie voorzien we voor zaterdag een tocht van 20 tot 25km. Deze afstand wordt afgelegd in kleine groepjes van 3-4 personen. Je wordt op een bepaalde locatie gedropt en met behulp van een stafkaart tracht je ’s middags de soeppost te vinden om de inwendige mens te versterken. Nadien ga je verder op zoek naar het eindpunt.
Op het eindpunt zorgt onze schitterende kookploeg voor een heerlijke maaltijd en bij het genieten van een trappistje kunnen we nog samen navertellen over de belevenissen van de dag.

Op zondag gaan we in groep een mooie wandeling van 15 à 20 km maken in de Ardense bossen. Na aankomst staat het tafel weer gedekt en
zorgen we ervoor dat we niet met hongerige magen naar huis hoeven te komen. PRAKTISCH De kostprijs van dit weekend schommelt tussen de 40 en 50 euro, afhankelijk van het aantal drankjes die we nuttigen. In deze prijs is alles inbegrepen, vervoer eten en drinken voor het ganse weekend.

Je kan inschrijven via de knop rechts op deze website. Meer praktische info volgt in de kleine raak van maart. Tot dan.

Zorg dat je tijdig inschrijft, want het aantal plaatsen is beperkt. Zoals je weet was het vorig jaar snel volzet.