START FIETSSEIZOEN WTC - FIETSCLUB KWB LARUM


KOERSFIETS

Vanaf zondag 3 maart halen we onze koersfietske van de haak voor een prachtig fietsseizoen. Telkens weer met veel zorg uitgestippelde ritjes langs onze prachtige Vlaamse wegen. Fietsplezier verzekerd! Er zijn 2 ploegen. De “Bees” starten met een afstand tussen 50 en 60 km. De “Aas” starten met afstanden tussen 65 en 75 km.

Vanaf april worden de ritten iets langer. Op het einde van de rit zetten we onze fiets tegen de muur van een Larums café om nog iets te drinken en wat na te praten. RUSTIG & TERUG AANPIKKEN Het is absoluut geen probleem als je niet elke zondag kan meerijden omdat de ritten rustig worden opgebouwd en dus het afstandsverschil per week niet zo groot is.
Nadien terug aanpikken is mogelijk. Ook zorgen we er voor dat iedereen kan volgen. Er wordt nooit iemand achtergelaten en veiligheid staat binnen WTC KWB Larum altijd voorop! Je bent ook niet verplicht om op kop te rijden. 

PRAKTISCH

DUS ... Wil je meefietsen?
Kom dan naar de kerk om 9.00 uur op zondag 3 maart. Wil je vooraf nog iets vragen, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.