DEZOTTE50VANGHEEL VANAF 15/01/2019 INSCHRIJVEN


Zotte 50 Gheel 2017 279
Op 25 mei 2019 is er weer, de tiende al, dezotte50vangheel.  Net zoals vorig jaar zal deze editie ook weer tot in de puntjes worden voorbereid.  Deze tiende editie zal weer doorgaan aan het stadion van ASV Geel in het Leunen Stadion.

 

De werkgroep van KWB - Larum die dezotte50vangheel moet voorbereiden kwam reeds een eerste maal samen eind november.  Ondertussen naderen we stilletjes aan de grote dag en zijn we er helemaal klaar voor.  Dezotte50vangheel zal ook tijdens deze negende editie weer verschillende afstanden organiseren.  Je kan kiezen om 5 km, 10 km, 17 km, 20 km en 50 km te wandelen.  Aan de 50 km kan je enkel deelnemen als je vooraf bent ingeschreven.    Dit kan vanaf 15 januari 2019 rond middernacht.  Je inschrijving zal ook pas definitief zijn als je het inschrijvingsgeld is overgeschreven op de rekening van KWB - Larum.  Het maximum aantal deelnemers zal ook dit jaar weer beperkt worden tot 1500 wandelaars.voor de 50 km.  Voor de kortere afstanden kan je enkel ter plaatse inschrijven.  Wil je meewandelen lees zeker ons reglement eens na je vind er nog meer info.

De belangrijkste wijziging tov 2018 :

Inschrijvingen starten pas op 15 januari 2019 :

We zijn nog aan het testen met een nieuw inschrijvingssysteem.  Als dit lukt zal alle mailing automatisch verlopen, gebeurde nu manueel, wat zeer tijdsintensief was.  Ook werken we aan een betaalsysteem dat ervoor moet zorgen dat iedereen die inschrijft ook onmiddellijk dient te betalen.  

Inschrijvingsprijs verhoging naar 18 euro :

Vorig jaar hebben we weer moeten vaststellen dat de opbrengst van deze activiteit zeer miniem is. 

De opbrengst van deze activiteit moet ervoor zorgen dat we minimum het kwaliteitsniveau van het verleden blijven behalen en deze mogelijks elk jaar nog naar een wat hoger kwaliteitsniveau kunnen tillen.
Het huren van zalen, aankopen van een aandenken voor elke wandelaar, het aankopen van goede bevoorrading wordt telkens heel wat duurder. Bovendien kunnen we hiervoor niet altijd meer op de steun van sponsors rekenen.
Met deze verhoging proberen we er voor zorgen dat we de volgende jaren niet telkens weer de prijs moeten aanpassen.

Hou zeker de website van dezotte50vangheel in de gaten voor het laatste nieuws.