Inschrijven voor de moezelreis op 11 mei moet ten laatste binnen zijn op 14 december

wijn

In 2015 brachten we een bezoek aan het oudste wijndorp van de Duitse Moezelstreek , Neumaghen-Dhron .

Op vraag van sommige leden hebben wij deze activiteit terug op onze agenda gezet. Wijnboer Harald verwacht ons op zaterdag 11 mei voor een wandeling doorheen de wijngaarden , aansluitend met een heerlijke B-B-Q en wijnproef.

We zouden terug op zaterdag 11 mei met de bus kunnen rijden maar misschien kunnen we er ook een weekend van maken. Eventueel vrijdag aankomen met eventueel gezamenlijk moment, zaterdag activiteit met wijnboer en zondag iedereen vrij om zijn dag in te vullen naar keuze.

Mogelijkheden om te overnachten zijn camping met eigen tent, caravan of mobilhome , hotel, zimmerfrei , vakantiewoningen. Momenteel geven 16 mensen de voorkeur van een weekend en 4 mensen kozen voor de dagreis. Wanneer er te weinig interesse is voor de dagreis vragen we deze mensen zelf voor transport te zorgen omdat een bus inleggen dan te duur zou uitvallen.


Daarom zouden we graag zo snel mogelijk willen weten wie er graag een weekend van zou willen maken en voorkeur van overnachting of toch nog zin hebben in een dagreis met de bus zodat we dit kunnen beginnen te organiseren.
Daarom graag uw voorkeur doorgeven voor vrijdag 14 december a.u.b.

Wat willen we weten :
1) Ik kies voor dagreis op zaterdag 11 mei en zou meegaan met … personen.
2) Ik zou er graag een weekend van maken en zou meegaan met … personen.
Dit is een 2de bevraging, mensen die reageren zullen later gecontacteerd worden, mensen die vorige keer gereageerd hebben staan al genoteerd en zullen ook bericht krijgen met voorstellen en prijzen zodat u dan nog kan beslissen om mee te gaan of niet .
Graag uw voorkeur bekend maken via onze knop rechts op je scherm op onze website.