NAAR SCHERPENHEUVEL MET KWB EN LG

TE VOETTe voet, met de fiets of auto naar Scherpenheuvel. Traditiegetrouw gaan we begin mei naar Scherpenheuvel samen met de Landelijke Gilde Deze tocht op zondag 6 mei gaat door de bossen van de Merode naar Testelt om zo naar Scherpenheuvel te
gaan. Niet de kortste, maar zeker de mooiste route.

 

Iedereen die deze unieke wandeling wil meemaken, wordt om stipt 5.00 u aan de kerk verwacht. Deze tocht door bos en veld is ongeveer 28 km. Een betere voorbereiding voor “de zotte 50 van Gheel“ kan je niet vinden. We willen zeker zijn dat iedereen de kans krijgt om mee te gaan, dus daarom passen we onze snelheid zeker aan. Samen uit is samen thuis. Onderweg wordt er traditiegetrouw gezorgd voor een lekker ontbijt. De fietsers vertrekken zoals gewoonlijk om 8.00 u voor de AAS en om 8.30 u voor de BEES op bedevaart.
Er is steeds de gelegenheid om in Scherpenheuvel naar de eucharistieviering te gaan. Nadien kan er nog gezellig nagepraat worden en is de vermoeidheid snel vergeten. En natuurlijk kan je nog steeds als het niet genoeg beweging was voor U nog te voet naar huis gaan.