Inschrijvingsavond Sinksenkamp

INSCHRIJVEN SINKSENKAMPHet zijn moeilijke tijden voor een vereniging om activiteiten te plannen.
Toch blijven wij als KWB met een positieve blik vooruit kijken en zijn we er van overtuigd dat binnen afzienbare tijd het normale leven zich kan hernemen.
Daarom zijn we nu bezig met de plannen voor het Sinksenkamp dat plaatsvindt van 3 tot 6 juni 2022.
Na een onderbreking van 2 jaar, gaan we in 2022 eindelijk ons vijftigste Sinksenkamp kunnen vieren.
Vorig weekend hebben we een bezoek gebracht aan ons nieuwe locatie “La petite Suisse” in Dochamps. Een groot aantal onder jullie hebben in 2019 reeds ingeschreven en een voorschot betaald. Ondertussen is het kamp vrij sterk gerenoveerd en zijn spijtig genoeg de prijzen ook aangepast. Misschien zijn er sommige personen die tijdens het pinksterweekend dit jaar niet vrij zijn en zijn er andere die na 2 jaar nu toch kunnen meegaan.

Om hierin duidelijkheid te brengen organiseren we nu woensdag 24 november een extra inschrijvingsavond. Wij zouden iedereen die volgend jaar wil meegaan willen vragen om toch even langs te komen , zodat er geen misverstanden ontstaan. Tijdens deze avond tonen we ook een aantal foto’s van de verschillende types van chalets en andere verblijfplaatsen die dit park te bieden heeft.
Je kan dan kiezen welke type en welke locatie het best geschikt is voor jou. Na woensdag moeten wij een definitieve reservering doorgeven .

Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze avond gebeurt met volledig respect van de huidige Coronaregels. Om meer afstand te garanderen zijn we verhuisd van het Cafeetje naar de parochiezaal, zodat de tafels ver genoeg van mekaar kunnen staan. Traditiegetrouw bieden we jullie dan ook een gratis drankje aan. Probeer wel tijdig aanwezig te zijn zodat we ten laatste om 20h15 met de presentatie kunnen starten.

Indien je echt niet aanwezig kan zijn, gelieve dan een seintje te geven op nr 0495/594207 of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen jullie woensdag zeker te ontmoeten.

Praktisch :

  • wanneer : woensdag 24 november
  • waar : grote zaal parochiecentrum
  • start presentatie : 20:15 u