DEZOTTE50VANGHEEL WANDELT WEER VOOR HET GOEDE DOEL.

Walk for lifeOnze volgende walk for life komt er weer aan.  Zaterdag 21 december is het tijd om de wandelschoenen aan te trekken om 50 km te gaan wandelen voor het goede doel. Dat doet de Zotte50vanGheel nu voor de negende keer. Vorig jaar wandelden 40 mensen deze wintereditie. De Zotte 50 hoopt op minstens evenveel deelnemers dit jaar of … dat mag iets meer zijn.

Elk jaar kiest De Zotte 50 van Gheel een goed doel om hun wintereditie een warm en solidair karakter te geven. Het is de KWB van Larum die de Zotte50vanGheel organiseert. Oorspronkelijk was het gestart met wandelingen naar “Het Glazen Huis” van Studio Brussel, maar het is nu een Walk for Life in eigen streek.

Kronkelend door Geel
De Zotte 50 trekt een lus van 50 km via trage wegen. Voor wie 50 km te veel is, is er de mogelijkheid om op enkele plaatsen aan te sluiten voor een korter parcours.
Het ganse parcours wordt er in groep gewandeld. Zaterdag 21 december is de wandeldag.
Om 7 uur wordt er gestart in de parochiezaal. Onderweg voorzien we bevoorrading met soep en broodjes.

Het goede doel
Elke deelnemer legt 5 euro in de ‘pot’. Hier en daar komen er nog centen bij. Dit geld gaat naar het goede doel. Dit jaar schenken we de opbrengst weg naar de Fietsbieb uit Geel.

Praktisch :
Waar je kan aansluiten kom je in de loop van volgende dagen te weten op deze website.  Hou dus zeker onze website of facebook in de gaten.